Išči

Mreza Modro Poslovanje (MMP) - Wisdom Business Net (WBN) - info

Kako zagotoviti slovenskim podjetjem predvidljivo, pravno varno in uspešno poslovanje?

MREŽA MODRO POSLOVANJE = IZVEDENCI ZA DAVČNO IN POSLOVNO SVETOVANJE + IZVAJALCI RAČUNOVODSKIH STORITEV 

 

Spletno mesto www.modro-poslovanje.si povezuje ponudnike računovodskih storitev ter svetovalcev iz področij davčnega, korporacijskega prava in drugih področij, ki so pomembna za delovanja podjetij. 

 

Partnerji Mreže Modro Poslovanje so:

1. Svetovalci (izvedenci) na področju davčnega in poslovnega svetovanja so Partnerji Mreže Modro Poslovanje Svetovalci (Partnerji "MMPS").

2. Izvajalci za izvedbo računovodskih storitev za podjetja so Partnerji Mreže Modro Poslovanje Izvajalci (Partnerji "MMPI").


Mreža modro poslovanje (Svetovalci in Izvajalci) ponuja tri pakete storitev:

1. "001MMP -  Analiza skladnosti poslovanja podjetij" -  Analiza skladnosti poslovanja podjetij z vidika zakonodaje, ki je povezana z računovodenjem (Zakon o gospodarskih družbah v povezavi z uvedenimi računovodskimi standardi) in davki (skladnost poslovanja z davčno zakonodajo).

2. "002MMP - Drugo mnenje v davčnih zadevah"  je storitev, ki pomaga strankam (podjetje ali strokovni pomočnik, ki sestavlja pravna sredstva za podjetje) vložiti kvalitetna in strokovna pravna sredstev v zvezi s potopki nadzora ( kontola ali inšepkcija), tako za potrebe I. in II. stopnje, kot tudi za potrebe sestave pravnih sredstev na Upravno, Vrhovno ali Ustavno sodišče.

3. "003MMP" -  Izvajanje storitev računovodenja v mreži modro poslovanje", ki je namenjena podjetjem, ki želijo imeti "na razpolago" kvaliteten davčni in poslovni nasvet ter tudi kvalitetno in strokovno "vodenje poslovnih knjig" s strani računovodskega "servisa", izvajalskega partnerja Mreže Modro Poslovanje. Stranke (podjetja - uporabniki storitev), ki imajo sklenjeno pogodbe s partnerjem za izvajanje računovodskih storitev (npr. MODRO JUTRO d.o.o.) ter imajo zakupljen paket storitev »PAKET MODRO POSLOVANJE«, lahko koristijo nasvete izvedencev za davke in druga področja, kot je določeno v pogodbi "za vodenje poslovnih knjig".

 

Stranke (podjetja), ki imajo zakupljen Paket 003MMP - "Izvajanje storitev računovodenja v Mreži modro poslovanje", lahko pridobijo storitev Partnerjev mreže modro poslovanje svetovalci (partnerji Svetovalci in partnerji Izvajalci):

  1. na sestankih na lokaciji Trdinova 4, 8000 Novo mesto, Slovenija, EU,
  2. preko spletnih sestankov s pomočjo aplikacije TEAMS in
  3. s pomočjo drugih orodij (email, Podio-primerno za večje projekte , telefon) s poudarkom na aplikaciji PODIO, ki omogoča spremljanje izvajanja storitev v realnem času.

 

 

 

Za funkcionalnost strani
uporabljamo piškotke,
ki ne hranijo osebnih podatkov.

Nekateri piškotki so bili
morda že servirani
v skladu z zakonodajo.

Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.
Želim več informacij

Namestitev v Novem mestu ?

1. Ali želite rezervacijo stanovanjskega Apartmana v Novem mestu (33 ali 73 m2)?
 

2. Ali želite rezervirati nočitev, 8 km izven Novega mesta v naravi - 13.000 m2 ob gozdu (dve koči za do 8 ljudi) - SIVO ZELENO IN ZABAVNO ? 

                      

  

Accommodation in Novo mesto, Slovenia ?

1. Do you want to book a residential Apartment in Novo Mesto, Slovenia (33 or 73 m2)?


2. Do you want to book an overnight stay 8 km outside the Town "Novo mesto" in nature (two Cautages on 13.000 m2 land with Forest for up to 8 people) - Grey Green and Fun ?
Grey Green And Fun - www.ggf4you.com

Kliknite tukaj!   Click here!

 

Vabilo za sodelovanje v projektu 005MMP: Svetovanje in izdelava aktov lokalne samouprave, na področju zakonitega pobiranja oz. "obračunavanja" javnih dajatev, kot to določa Ustava Republike Slovenije.

VABILO: Projekt 005MMP: Cilj projekta je izboljšanje pravne varnosti pri plačevanju javnh dajatev v pristojnosti lokalne samouprave (predvsem vidik procesne zakonodaje, ki je pomanjkljiva)

Franc 0 103

 Projekt 005MMP: Vabilo za sodelovanju v projektu "Svetovanje in izdelava aktov lokalne samouprave, na področju "pobiranja" oz. obračunavanja javnih dajatev (vidik procesnih pravil), kot to določa Ustava Republike Slovenije".

VABILO ZA SODELOVANJE v projektu 004MMP: Svetovanje in izdelava postopkov dela v računovodstvu s ciljem zagotoviti KVALITETNE, CELOVITE, PRAVOČASNE informacije o javnih dajatvah - za stranke

Produkt 004MMP: Izdelava Vprašalnika potreb stranke, kar je osnova za izdelavo ponudbe za vodenje poslovnih knjg in za kvalitetno izvedbostoritve računovodenja

Franc 0 102

Vabilo za sodelovanje na Projektu 004MMP:  Izboljšanje procesov dela v podjetju, ki izvaja računovodske storitve. Ključna je definicija "produktov storitve " izvajalca na področju storitev računovodenja in zagotovitev notranjih kontrol za izboljšanje kakovosti izvedbe storitev. Ključno za izvedbo kvalitetne storitve pa je "popis" potreb stranke. Cena izvedbe storitev mora biti povezana s potrebami stranke in z kvaliteto izvedbe strotev, kar pa je potrebno izvajati na podalgi uvedenih notranjih kontrol. 

RSS