Išči

MPP info

Spletno mesto www.modro-poslovanje.si povezuje ponudnike računovodskih storitev ter izvajalce davčnega in korporacijskega svetovanja za podjetja.

 

Partnerji Mreže Modro Poslovanje so:

1. Izvedenci na področju davčnega in poslovnega svetovanja so Partnerji Mreže Modro Poslovanje Svetovalci (Partnerji "MMPS").

2. Izvajalci za izvedbo računovodskih storitev za podjetja so Partnerji Mreže Modro Poslovanje Izvajalci (Partnerji "MMPI").


Mreža modro poslovanje (Svetovalci in Izvajalci) ponuja tri pakete storitev:

1. "001MMP -  Analiza skladnosti poslovanja podjetij" -  Analiza skladnosti poslovanja podjetij z vidika zakonodaje, ki je povezana z računovodenjem (Zakon o gospodarskih družbah v povezavi z uvedenimi računovodskimi standardi) in davki (skladnost poslovanja z davčno zakonodajo).

2. "002MMP - Drugo mnenje v davčnih zadevah"  je storitev, ki pomaga strankam (podjetje ali strokovni pomočnik, ki sestavlja pravna sredstva za podjetje) vložiti kvalitetna in strokovna pravna sredstev v zvezi s potopki nadzora ( kontola ali inšepkcija), tako za potrebe I. in II. stopnje, kot tudi za potrebe sestave pravnih sredstev na Upravno, Vrhovno ali Ustavno sodišče.

3. "003MMP" -  Izvajanje storitev računovodenja v mreži modro poslovanje", ki je namenjena podjetjem, ki želijo imeti "na razpolago" kvaliteten davčni in poslovni nasvet ter tudi kvalitetno in strokovno "vodenje poslovnih knjig" s strani računovodskega "servisa", izvajalskega partnerja Mreže Modro Poslovanje. Stranke (podjetja - uporabniki storitev), ki imajo sklenjeno pogodbe s partnerjem za izvajanje računovodskih storitev (npr. MODRO JUTRO d.o.o.) ter imajo zakupljen paket storitev »PAKET MODRO POSLOVANJE«, lahko koristijo nasvete izvedencev za davke in druga področja, kot je določeno v pogodbi "za vodenje poslovnih knjig".

 

Stranke (podjetja), ki imajo zakupljen Paket 003MMP - "Izvajanje storitev računovodenja v Mreži modro poslovanje", lahko pridobijo storitev Partnerjev mreže modro poslovanje svetovalci:

  1. na sestankih na lokaciji Trdinova 4, 8000 Novo mesto, Slovenija, EU,
  2. preko spletnih sestankov s pomočjo aplikacije TEAMS in
  3. s pomočjo drugih orodij (email, Podio, telefon) s poudarkom na aplikaciji PODIO, ki omogoča spremljanje izvajanja storitev v realnem času.

 

 

 

Za funkcionalnost strani
uporabljamo piškotke,
ki ne hranijo osebnih podatkov.

Nekateri piškotki so bili
morda že servirani
v skladu z zakonodajo.

Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.
Želim več informacij

Partnerji MREŽE MODRO POSLOVANJE (Partners of the WISDOM BUSINESS NETWORK-WBN):

1. MODRO JUTRO d.o.o. - Izvedenka za izvajanje računovodskih storitev

2. TAXIN d.o.o. (mag. Franc Derganc) - Izvedenec za davčno in poslovno svetovanje 

TAXIN d.o.o. je članica Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije (www.zdss.si), ki je članica CFE

TAXIN d.o.o. is a member of the Slovenain Chamber of Tax Advisers (www.zdss.si), which is a member of the CFE

 

Brand and Web - WBN - "www.modro-poslovanje.si"  - Owned by SROBOTNIK d.o.o.


E: info@modro-poslovanje.si