PRIPOROČAMO»»»  


Išči

Davčno, poslovno in računovodsko svetovanje - splošni pogoji in cenik

HITRE POVEZAVE:

1. Kupim storitev MODRO POSLOVANJE-kliknite tukaj.

2. Cenik in PAKETI za davčno in poslovno svetovanje, če zakupite enega izmed paketov "Modro poslovanje" - kliknite tukaj.

3. NASVETI- rešitve, ki smo jih že pripravili za vas.

4. Kako posredujemo nasvete našim strankam - kako deluje naš program?

5. Shema, ki prikazuje krogotok informacij med stranko in svetovalcem

 

 

KAKO LAHKO SODELUJETE S SVETOVALCI "Modro poslovanje" oz. s podjetji, ki ponujajo računovodske storitve "Modro poslovanje"? 

Spodaj so prikazane možnosti permanentnega sodelovanja z mrežo naših svetovalcev - družbo TAXIN d.o.o. in drugimi svetovalci, ki pri svojem delu uporabljajo blagovno znamko "Modro poslovanje":

Če želite prejemati odgovore svetovalcev "Modro poslovanje" (dolgoročno sodelovanje), potem izberite eno izmed naslednjih možnosti:

A1.  če želite, da so odgovori že vključeni v ceno za vodenje poslovnih knjig, potem sklenite pogodbo z enim izmed računovodskih servisov, ki so člani naše mreže in ponujajo paket storitve MODRO RAČUNOVODSTVO. ali 

A2. če imate lastno knjigovodstvo in želite dodatno pomoč svojim zaposlenim, potem sklenite pogodbo za MODRO SVETOVANJE V RAČUNOVODSTVU ali 

A3. če želite sodelovati sodelovati samo s svetovalci, potem sklenite pogodbo z enim izmed svetovalcev in pridobili boste dostop do vsem drugih svetovalce naše mreže. Storitve se zaračunajo po ceniku, objavljenem na spletni strani.

 

POGOJI POSLOVANJA IN POSTOPEK SVETOVANJA PREKO SPLETA

1. Prejeto vprašanje dodelimo osebi - svetovalcu, ki svetuje iz področja (svetovanje davki, računovodski standardi....) poslanega vprašanja v MREŽI MODRO POSLOVANJE. V kolikor je potrebno za izdelavo odgovora sodelovanje več strokovnjakov, določimo nosilca projekta, ki je najprimernejši glede na vrsto vprašanja.

2. Odgovornost za poslani odgovor nosi svetovalec in ne mreža MODRO POSLOVANJE, ki je pristojna zgolj za tehnično pomoč uporabnikom in svetovalcem. Vse vaše pripombe in pohvale bomo preučili, za kar se Vam že vnaprej zahvaljujemo.

3. Kako izvajamo storitev - orodje za komunikacijo med uporabnikom in svetovalci (tehnične možnosti za tiste, ki želijo urejen način komuniciranja)?  Kliknite tukaj in oglejte si tehnične rešitve.

4. Svetovalci odgovorijo na vprašanje po pogojih, ki so določeni v pogodbi. V kolikor prejmemo vprašanje od stranke, ki ni sklenila pogodbe z enim izmed ponudnikov storitev na spletnem mestu www.modro-poslovanje.si (eno izmed opcij, ki jih ponuja spletno mesto), najprej pošljemo ponudbo. Po sprejetju ponudbe se na vprašanje odgovori, skladno s pogodbo.

 

p.s.1. Vprašanje nič ne stane. Posredujte nam vaš problem-vprašanje in pošljemo Vam ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti!

p.s.2. Rezervirajte si svoj termin s svetovalcem - kliknite tukaj.

 

vala za razumevanje in zaupanje.