PRIPOROČAMO»»»  


Išči

Nasveti-Modro poslovanje

Baza nasvetov svetovalcev Mreže modro poslovanje vsebuje konkretne rešitve, ki jih pripravljajo svetovalci za podjetja oz. podjetnike. Spodaj prikazujemo primere rešitev, ki smo jih pripravili za stranke v trenutku nastanka poslovnega dogodka. Nasvet je najprimernejši takrat, ko podjetje sklepa posle. Popravljanje napak je najdražje! Želite postaviti vprašanje svetovalcem MREŽE MODRO POSLOVANJE?   Potem kliknite tukaj in postavite vprašanje.  Postanite naš uporabnik in naročite se na enega izmed naših paketov storitev.


§  Splošni pogoji poslovanja spletnega mesta- kliknite tukaj.

§  Pošlji vprašanje svetovalcem.SVETOVALEC
: mag. Franc Derganc, Taxin d.o.o.

PRIPOROČAMO:

Modro jutro d.o.o., vodenje poslovnih knjig, ponudba:
Računovodstvo + davčno svetovanje = Modro računovodstvo

 

 

REŠITVE
sreda, 06. februar 2013 | 0 | Št. ogledov 2165 Kategorije: Modro poslovanje - NASVET, Svetovanje - DAVKI, Dohodnina - MPD TAGS: DDV-Kraj obdavčitve ZDOH-Dohodki Naš odgovor - izvleček:

V nadaljevanju bomo podali odgovor ob predpostavki, da je vprašanje povezano z naročili storitev preko spletne strani www.freelancer.com. Iz spleta je razvidno, da upravlja s stranjo podjetje Freelancer International Pty. Limited , ki ima sedež v Avstraliji.

Prav tako je iz pravil spletne strani razvidno, da programerji, ki opravijo storitev za naročnika dejansko izvajajo storitev v neodvisnem razmerju v smislu davčne zakonodaje R Slovenije. Neodvisnost je mogoče ugotoviti že na podlagi pravil, ki izhajajo iz spleta, saj je v točki 3.5 pravnih pravil spletne strani določeno, da so izvajalci storitev v vsakem primeru v neodvisnem razmerju.

Spletno mesto je namreč neke vrste borza ponudnikov in naročnikov ter mehanizem za sklenitev in plalilo storitve...........

.....................


Prispevek je del spletne naročnine, do katere lahko dostopajo samo naši člani.

Več o tem lahko preberete tukaj

Priloge

Comments are only visible to subscribers.

DDV, DDPO, DOHODNINA, INŠŠEKCIJA, PRISPEVKI, SRS, MRS